Foodservicebranchen har været hårdt ramt af nedlukningen i forbindelse med COVID-19, men begynder nu så småt at åbne op igen. Som fødevareleverandør, kan vi kun eksistere på grund af jer. Det er blevet tid til at vi giver noget tilbage til branchen. Det vil vi gøre med Business Reboot. Med Business Reboot, ønsker vi at bidrage til en genstart af din forretning, så du kan komme styrket ud på den anden side.


REBOOT Connect

Hjælp os med at genstarte Foodservice branchen
 

REBOOT Connect er en Facebook gruppe hvor formålet er at danne en fælles platform for kokke og virksomheder i restaurationsbranchen på tværs af norden, hvor de både kan oprette opslag hvis de selv mangler et job eller hvis de søger nye medarbejdere.
 

Hvad er fordelene ved REBOOT Connect?

  • Det er en aktuel gruppe her og nu i forbindelse med COVID-19
  • Vores 15 nordiske salgskonsulenter har tilsammen over 100 daglige besøg i restaurationsbranchen og vil den vej igennem sprede budskabet om gruppen og øge synligheden af opslagene
  • Det er en fælles nordisk side, der giver mulighed for jobudveksling landende imellem
     

Reboot Connect

Klik her for at komme til REBOOT ConnectREBOOT Camp

Inspirerende live sessioner for kokke
 

REBOOT Camp er gratis live sessioner med inspirerende gæstespeakers der repræsenterer forskellige sider af branchen. De vil kaste lys over hvilke muligheder de enkelte virksomheder og kokke i Foodservicebranchen har for at komme styrket ud på den anden side af COVID-19. Følg med på siden for at se hvornår de forskellige REBOOT Live Camp sessioner finder sted.

Reboot Creativity: Portionsanretning

Omlægning fra buffet til portionsanretning eller ”family-style” serveringer

Reboot Creativity: Boost your staff

Skab større trivsel og arbejdsglæde hos dine medarbejder i køkkenet

Reboot Creativity: Økonomi

Økonomiske faktorer du bør have fokus på i forbindelse med COVID-19